Complete badkamers

Onze passie en specialiteit is het realiseren van complete badkamers. Uw droombadkamer realiseren wij vanuit vakmanschap en oog voor detail. Geen project is ons te gek. We staan van begin tot eind voor u klaar.

Met kennis van alle soorten tegels en een stabiel netwerk van vakspecialisten zoals stukadoor, loodgieter en kitter kunnen wij u volledig ontzorgen en uw complete badkamer realiseren.

Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken. Bij elk project hebben wij service hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij niet rusten voordat uw complete droombadkamer realiteit is en het genieten voor u kan beginnen.

Stap 1 Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Wilt u ook een droombadkamer? In een persoonlijk gesprek bepalen we al uw wensen. Hierbij helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw persoonlijke situatie.

Stap 2 Inventariseren
Inventariseren

We zetten al uw wensen en bijbehorende werkzaamheden overzichtelijk op papier. Dit leidt tot een heldere offerte.

Stap 3 Offerte
Offerte

U beoordeelt de offerte. Na goedkeuring maakt u met uw persoonlijke contactpersoon afspraken om te starten.

Stap 4 Realisatie
Realisatie

Met ons team van vakmensen komen we uw droombadkamer realiseren. Uw vaste contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang. Uiteraard zorgen wij ervoor dat eventuele oude materialen netjes worden afgevoerd.

Stap 5 Genieten
Genieten

Uw complete badkamer is klaar! Tijd om te gaan genieten.

Tegelwerken

Blom is er voor al uw tegelwerken. Naast badkamers verzorgen we ook elk ander tegelwerk. Of het nu gaat om uw vloer, wand, toilet of keuken; het kan allemaal! Onze uitgebreide ervaring in alle soorten tegels en legpatronen maakt dat u altijd een goed advies krijgt voor uw tegelwerk, passend bij uw persoonlijke situatie. Waar kunnen we ú mee helpen? Neem contact op